25.1.2010

Kuningas on kuollut

Nimittäin Tapani, Kuhmoisten kummahko ufostelijakuuluisuus. Miehestä tai hänen aikaansaannoksistaan vain muutamaa Ultra-lehteä selanneena omaan melko vaatimattoman tietämyksen, mutta jotain sympaattista kaikissa harmittomissa avaruusolennoista hohkaajissa on.

Onko pallollamme käyty muualta koskaan? Sitä emme joidenkin huurupäiden vastaväitteistä huolimatta tiedä kun ei rakkaan planeettamme ulkopuolisista vierailijoista ole varteenotettavaa todistusaineistoa*. Itse kuuntelen aidosti keskittyen vain oikeiden tiedeihmisten kertomuksia ekstraterrestriaaleista asioista ja vain heidän sanansa saa pienintäkään luottamusta osakseen, mutta ufologit ovat suunnilleen ainoa huuhaataipuvainen porukka, joista en osaa alkaa vakavasti purnaamaan. Seassa on toki väärällä tavalla harhaista ja huolestusta aiheuttavaakin väkeä, mutta harvemmin kukaan mielestään alienien määräämä (tai abduktoima) lentelee päin pilvenpiirtäjiä tai löytää itsensä kymmenien sivullisten kanssa atomeina ostoskeskuksesta.

*Esimerkiksi Alue 51 ei kenenkään rationalistin tietämyksen mukaan sisällä mitään hämäräperäistä, vaikka Roswellin kesä 1947 saikin jotkut hörhöt niin kuvittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti