29.9.2008

Yltiöääliöyteen syvälle vajonnut viharyhmä tästä vielä puuttuikin..

Westboro Baptist Church, tuo kotikulmillaan Kansasissa eniten metelöivä lisä ääri-idiotismien vähemmän jaloon liutaan, meinaa kaiketi koittaa ilmestyä Kauhajoelle hehkuttamaan viimeviikkoista tragediaa. Mitä helvettiä tuohon voi sanoa? Ei voi kuin ällistellä surkeana ja olla jonkinlaisen välimatkan päässä pahoillaan paikallisten puolesta, jos tuo jenkkikopla onnistuu suunnitelmassaan. Ajattelin viivyttää aiheesta kirjoittamista, kunnes löydän muualtakin kuin HS:n viimeviikkoisista uutisista löytyvää, semisti luotettavaa infoa. Edes joitain yksityiskohtia, joilla ajankohtaistaa heihin liittyvää kauhisteluani. Ei näy ymmyrkäisyyttä ja turhautumista aiheuttavilla nettisivuillakaan mitään vahvistusta, vaikka piina-aikataulu näyttääkin olevan eräs tarkimman huolenpidon alaisena olevista sektioista godhatesfags.comissa.

Nyt olisi osuva aika uusia viime vuonna valmistunut, tänä kesänä Teemalta tullut kauhutuokio, BBC:n laadukkaaseen dokumenttisarjaan kuuluva Theroux ja USA:n vihatuin perhe. Louis Theroux viettää siinä hetken jos toisenkin (liikaa) erään Phelpsin perheen ympärille kehkeytyneen topekalaisen, järjettömyyksiin asti pahansuovan "kirkon" parissa. Nuo normaaliakin vinksahtaneemmin jumalhämäryyksiin perehtyneet oikut saavat energiansa ja ylpeytensä koko muun maailman vihaamisesta ja pilkkaamisesta. Erityisesti homostelua halveksiva pikkupopulaatio on jo vuosikaudet leikkinyt olevansa jotenkin erityinen ryhmä, muutenkin kuin asenne- ja aivovammoillaan. Liioittelematta suunnilleen koko muun jenkkilandian - ja varmaan heistä perillä olevien muidenkin pallomme asukkaiden - vieroksuma WBC julistaa arrogantteja, irrationaalisia ajatuksiaan monella tavalla. Huimuuden voi paikalle sattuva kokea muun muassa hautajaisten ja muiden tilaisuuksien tuntumassa, osin lapsityövoiman taiteilemin kyltein varustettuna, lahjattomasti lauletuilla antiviisauksilla höystettynä. Kuolemaa toivotaan havaintojeni perusteella jotakuinkin kaikille. Heidän propagandaansa saattaa myös osua pahaa aavistelematta kotonaankin, sitä ja heihin liittyvää "asiaa" on ympäriinsä netissä.

Heidän mielestään se, että heitä inhotaan on todiste homman toimivuudesta. Joidenkin meidän muiden ajatuksissa tuo on melko outo mentaliteetti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti